Minden kategória

Vállalati profil

Kezdőlap> Rólunk > Vállalati profil

Kik vagyunk?
Kik vagyunk?

A Hunan Mesian Safety Tech Co.Ltd. egy magántulajdonban lévő védőkesztyű-gyártó és egyéni védőfelszerelések exportőre több mint 10 éve. Mint professzionális PPE gyártó és beszállító Kínában, gyárunk 5 modern gyártósorral, 800 kötőgéppel és összesen 200+ alkalmazottal rendelkezik. A termelési kapacitás meghaladja a havi 300,000 9001 tucat. A cég minőségirányítási rendszerrel rendelkezik, mint például az ISOXNUMX, a TUV.

A Mesian Safety elkötelezett a kiváló minőségű és költséghatékony munkakesztyűk gyártása mellett, beleértve a latex kesztyűket, nitril kesztyűket, PU antisztatikus kesztyűket, PVC kesztyűket, HPPE vágásálló kesztyűket és TPR ütésálló kesztyűket. A termékek CE, ANSI tanúsítvánnyal rendelkeznek, és széles körben alkalmazzák különböző területeken, mint például az általános munka, a mezőgazdaság, az autóipar, az építőipar, a gyártás, az olaj és gáz, a fém és acél stb.

Kesztyűinket széles körben exportálják több mint 80 országba, mint például Ausztrália, Thaiföld, Németország, Észak-Korea és Oroszország. És élvezze a jó hírnevet a világpiacon.

A világ minden tájáról érkező vásárlókat szeretettel várjuk, hogy kapcsolatba léphessenek velünk jövőbeli üzleti kapcsolatok és kölcsönös siker érdekében.

Forró kategóriák