Minden kategória

Hírek

Kezdőlap> Hírek

 • Hogyan működnek az érintőképernyős kesztyűk az okostelefonokkal?
  Hogyan működnek az érintőképernyős kesztyűk az okostelefonokkal?
  2023-06-28

  Touchscreen gloves are commonly used with smartphones, tablet computers, human machine interfaces (HMIs) and other touchscreen devices

  KATT ide
 • Három dolgot kell tudni a vágásálló kesztyűkről.
  Három dolgot kell tudni a vágásálló kesztyűkről.
  2023-05-20

  The percentage of workplace accidents is growing every year. Especially for workers engaged in food processing and manufacturing industries, sharp cuts are inseparable from the working process. Selecting the right type of PPE for the employee must be on the priority list of the industries. Cut-resistant gloves are one such magical equipment that helps to limit the proximity of accidents occurring from cuts and other injuries from sharp items at the workplace.

  KATT ide
 • Jobb élet a munkavédelmi kesztyűkkel
  Jobb élet a munkavédelmi kesztyűkkel
  2023-02-17

  13,700-ben naponta átlagosan 2021 20 munkavállaló sérült meg a munkahelyén. E sérülések körülbelül XNUMX%-a a kezeléssel kapcsolatos, beleértve a ...

  KATT ide
 • Mik azok az antisztatikus kesztyűk?
  Mik azok az antisztatikus kesztyűk?
  2022-12-12

  Az antisztatikus az elektromos töltés elleni védelmet jelenti. Az antisztatikus kesztyűk képesek elnyomni az elektrosztatikus töltéseket, ha olyan személy viseli őket, aki kényes, statikus elektromosságra hajlamos anyagokat kezel. Ezek a statikus eltávolítók vegyszerek vagy kezelések nélkül oszlatják el a statikus töltéseket.

  KATT ide
 • Hogyan mérjük meg a kezét kesztyűhez?
  Hogyan mérjük meg a kezét kesztyűhez?
  2022-12-12

  Amikor kiválasztja az Önnek megfelelő kesztyűt, a fő szempont az általuk nyújtott védelem, és az, hogy mennyire alkalmasak az adott alkalmazásra. A kesztyű megvásárlásakor pedig talán a legfontosabb, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kesztyűt választotta. a megfelelő méret.

  KATT ide
 • Viselhető vagy nem viselhető kesztyű? Nagyon fontos kérdés az Ön biztonsága érdekében!
  Viselhető vagy nem viselhető kesztyű? Nagyon fontos kérdés az Ön biztonsága érdekében!
  2022-12-12

  A PPE az egyéni védőfelszerelést jelenti, amely a munkavédelmi felszerelések széles kategóriája, amely magában foglalja a védősisakot, esésgátló hevedereket, védőszemüveget, jól látható ruházatot, munkacipőt és kézvédő kesztyűt.

  KATT ide

Forró kategóriák