Minden kategória

Ipari hírek

Kezdőlap> Hírek > Ipari hírek

Három dolgot kell tudni a vágásálló kesztyűkről.

Idő: 2023-05-20 Találatok: 16

A munkahelyi balesetek aránya évről évre nő. Különösen az élelmiszer-feldolgozó és feldolgozóiparban dolgozó munkavállalók számára az éles vágások elválaszthatatlanok a munkafolyamattól. A munkavállaló számára megfelelő egyéni védőeszköz kiválasztásának szerepelnie kell az iparágak prioritási listáján. Vágott-ellenálló kesztyű Az egyik ilyen varázslatos berendezés, amely segít korlátozni a munkahelyi éles tárgyak által okozott vágások és egyéb sérülések okozta balesetek közelségét.

 

Képes vágott kesztyű megakadályozza a kés vágását?

Bár a vágásálló kesztyű nem nyújt teljes védelmet a sérülésekkel szemben, korlátozhatja a vágások mértékét. A kesztyű megvédi az ujjakat a sérülésektől, vágásoktól, késvágásoktól és vágási balesetektől. A legtöbb baleset akkor következik be, amikor a dolgozók nincsenek eszméleténél, miközben éles tárgyakkal dolgoznak. Ilyen helyzetekben előfordulhat, hogy a vágásnak ellenálló kesztyű nem elegendő a sérülések megelőzésére.

 

3 Vágásálló kesztyű használatának előnyei a gyár területén

Teljes biztonságot garantál

A vágásálló kesztyű viselése segít a dolgozóknak megóvni a kezüket a vágásoktól, karcolásoktól és bevágásoktól. A dolgozóknak kést és éles fémtárgyakat kell használniuk az ipari folyamatok során. A vágásálló kesztyűk segítségével könnyedén megvédheti kezeit a hirtelen vágásoktól. Ez segít csökkenteni a kisebb sérülések kockázatát. A vágásálló kesztyűk segítségével a dolgozók magabiztosabban dolgozhatnak.

 

Kényelmes és rugalmas munkavégzés

Egyes dolgozók tétováznak, hogy vágásálló kesztyűt viseljenek. A gondolat, hogy ugyanazt viseljék, kényelmetlenné teszi őket. Úgy érzik, ha kesztyűben dolgoznak, az akadályozhatja a termelékenységüket. Mindazonáltal a vágásálló kesztyűk kényelmét és funkcionalitását tekintve kiválóak, és segítik a legjobb erőfeszítéseket. Kényelmes és rugalmas az a két dolog, amiről gondoskodhat, ha Ön"vágásálló kesztyűt használjon.

 

Korlátozza a baleseteket

Az ipari balesetek nagymértékben korlátozottak, amikor a dolgozók vágásálló kesztyűben kezdenek dolgozni. Évente a munkavállalók körülbelül 70%-a arról számol be, hogy olyan sérülésekről számolnak be, amelyek az ujjakat és a kezeket érintik, amelyek elveszik a hatékony munkavégzés képességét. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a vágásálló kesztyűk használata sikeresen korlátozta az ipari helyiségekben előforduló balesetek számát.

 

Mesian Safety Tech Co., Ltd vezető kesztyűgyártó MagyarországonKína 10+ éve. A legjobb minőséget kínáljuk védőkesztyű minden iparágban használható. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el weboldalunkra vagy lépjen velünk kapcsolatba[e-mail védett].


Forró kategóriák